Background Image

Kwaliteit

Moffelindustrie van Egmond neemt perfectie en kwaliteit al 70 heel serieus. Kwaliteit leveren is meer dan doen. Het is het DNA van de onderneming. Wij doen wat we beloven en streven er naar de verwachting te overtreffen. Zo maken we het verschil. Dat dit geen loze beloften zijn, bewijst onze trouwe klantenkring. Het is ambassadeurschap waar we allen trots op zijn.

Voor ons is kwaliteit niet alleen het inleven in een product en techniek. Ook de kwaliteitsgedachte van de klant heeft onze aandacht. Met een prettige samenwerking en een gemeenschappelijke perceptie van wat goed is, gaan wij ervoor om u als klant zo snel mogelijk als onze ambassadeur te winnen.

Kwaliteit en Kwaliteitscontrole

Kwaliteit komt bij ons van binnenuit. Verantwoordelijkheid, opleiding en vakmanschap hebben onze constante aandacht. Het is voor ons eigenlijk niets meer dan gewoon met je werk bezig zijn. Dat er tijdens de werkzaamheden veel controles plaatsvinden, is voor ons een gegeven. Bij Moffelindustrie van Egmond voeren we alle kwaliteitstesten uit met gecertificeerde meetapparatuur.

TVD_8845

Rapportage en certificeringTVD_8851

Procesmatig worden al onze bewerkingen des gewenst vastgelegd in een dagrapportage en verwerkt in een coating rapport. Documentcontrole is ons dagelijks werk, met bijvoorbeeld Certificates of conformity (COC) of een Certificate of analysis (COA) met als optie een gecertificeerde Frosio of NACE controle.

ISO 9001-certificering

Op 26 januari 2016 is Moffelindustrie van Egmond officieel ISO 9001 gecertificeerd door Lloyds Register.

Milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Moffelindustrie van Egmond beschikt over alle benodigde milieuvergunningen en werkt constant aan verbeteringen die de wereld waarin we leven ten goede komen. Voorbeelden hiervan zijn het afvangen van koolwaterstoffen in koolstoffilters, het scheiden van afvalstromen en het investeren in energiezuinige apparatuur. We selecteren onze leveranciers uiterst zorgvuldig. We beoordelen hen bovendien regelmatig op MVO-beleid.

Van Egmond | High end surface Treatment.

Interesse? Neem contact met ons op.