Background Image

Over onze industriële spuiterij

Het leveren van topkwaliteit: dat doet Moffelindustrie van Egmond. Al meer dan 70 jaar zijn wij dé naam op het gebied van hoogwaardige oppervlaktebehandelingen. Reken bij ons op ouderwets vakmanschap en de kracht van moderne specialistische apparatuur. Wij gaan altijd voor het best mogelijke resultaat en bovendien ontzorgen wij u in de supply chain.

Betrouwbare  partner
Moffelindustrie van Egmond heeft als een van de weinige het vakmanschap behouden en heeft dit met een uitgekiend kwaliteitssysteem gevat in een beheerst proces. Meerdere specialismen beheersen wij tot in de puntjes. Binnen onze markten zijn wij actief in het hoog kwalitatieve segment en daar zijn wij trots op.

Onze specialismenLR ISO
•    Offshore
•    Defensie
•    Lucht- en ruimtevaart
•    Voedingsindustrie
•    Medische industrie

Ontzorgen in de keten
Bent u op zoek naar een toegewijde partner voor uw productieketen? Wij ontzorgen u in het gehele project. Moffelindustrie van Egmond kan u helpen bij montage en voorraadbeheer, waarbij korte lijnen de kracht zijn van onze organisatie. Ons ERP systeem is ingericht op supply chain management. Daarbij blijft bij ons, als ISO-gecertificeerde partner, de kwaliteit altijd voorop staan.

IMG_8964

Werkvoorbereiding-proces

 

 

 

Ontstaan vanuit daadkracht
Aanpakken: we doen het al vanaf het begin. Toen Rotterdam na de oorlog in puin lag, was er behoefte aan daadkracht. Hendrik van Egmond startte een industriële spuiterij. Hij begon met een zelfgebouwde compressor en een gat in de muur als afzuiging. Met doorzettingsvermogen en toewijding werd de basis gelegd voor de toekomst van nu.
Door een no nonsens mentaliteit en het goed luisteren naar de klant, blijven wij onszelf en verbeteren wij onszelf. Drie generaties hebben deze lijn doorgezet. De vierde gaat nu verder met dezelfde kernwaarden; betrouwbaarheid en kwaliteit.

 

Van Egmond | High end surface Treatment.

Interesse? Neem contact met ons op.